Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Letní noc pod hvězdami

Letní noc pod hvězdami

paulo Básně » o Lásce

Anotace: Čekání na lásku. Je kolem nás, ale nesmíš promarnit ten správný okamžik.

Letní noc je krásná,
od večera do svítání,
stojíš tu pod hvězdami,
a v tichosti srdce čekáš,
na splnění svých přání.

Hvězdy padají z nočního nebe,
jedna pro lásku, jedna pro tebe,
nepromarni ten okamžik,
až jedna z nich rozzáří nebe,
nepromarni ten okamžik,
až láska půjde vůkol tebe.

Stojíš tu sám pod hvězdami,
a v srdci jenom jedno přání,
najít tu spadlou hvězdu máš.
A až ji najdeš,
a uchopíš do svých dlaní,
„Má lásko“ … pak ji pošeptáš.
Publikoval(a): paulo, 9.1.2012
Přečteno (173x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 00:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti