Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Snění

Snění

eurius Básně » ?nezařazené?

Anotace: Jak šly myšlenky za sebou...

Dvě bytosti,
věčný boj,
k šílenství krok,
strach a vzdor.

Kašpárek králi,
písničku hrál.
Šavličku tasil,
pak ho proklál.

Loutkové divadlo,
dětských snů.
Tuctový přízrak,
vraždících psů

Šílený stín,
kamenná pěst,
lovící smečka
ledový běs

Studená čepel,
ohnivá krev.
Maličká dírka,
krvavý mech

Bolavé srdce,
líbezný zpěv.
Dřevěný kůl,
bezmocný hněv
Publikoval(a): eurius, 8.1.2012
Přečteno (124x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: miraku, dlouhejkour, Gabriel Angel, NikitaNikaT., Jin&Jang, koala-pancake

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti