Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

zrození dionysa

zrození dionysa

projet celej život a
naplánovat budoucnost otázka
pár minut byla to jen

nechápu sice co je realita
co je blud vytvořenná fikce
mojí hlavu a nebo sen

nevím co ani pořádně píšu
snažím se soustředit
ale mačkání tlačítek mi
dělá obrovský problém

nevím ani o čem má bejt to co teď
píšu jestli je to poezie
próza strašně nesmyslný sra*ky
urážka jakýhokoliv psaní a nebo
něco jinýho

prostě sem si řekl budu psát
je těžký přenýst tyhle brutální pocity na papír
a vlastně za to všechno může papír
ale jakej papír je teď otázkou

vyřešil jsem možná existenci života
viděl sem Dyionýsa ale kde to už nikdo se nedozví
nakonec odešel mezi výkřiky do tmy
a kdo ví jestli se vrátí
Publikoval(a): ostuda lidstva, 8.1.2012
Přečteno (52x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: dlouhejkour, Jin&Jang, Lagedama

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 19:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti