Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska

Láska

FoFo Básně » o Lásce

Anotace: prostě láska . . .

láska je žár,
jenž spaluje srdce
láska je bolest,
která bolí velice
touhou neopětovanou . . .
láska na první pohled
láska krásná a hřejivá
láska staletá i chvilková
láska, ta co dělá
ženu neodolatelnou . . .
Publikoval(a): FoFo, 8.1.2012
Přečteno (329x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: kasparoza, dlouhejkour, Jin&Jang, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 00:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti