Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Krajina návratů II.

Krajina návratů II.

paulo Básně » o Lásce

Anotace: Láska se vrací.

Tak ses mi už vrátila,
z cizích krajů a kouzelných měst,
trochu unavená, trochu opilá,
z koktejlu dlouhých cest.

Jsem tu teď s tebou,
dotýkám se tvého těla,
vnímám tvou vůni a vím,
co říci jsi mi chtěla,
že nejkrásnější cestou ze všech cest,
je ta …kterou smím tě vést.
Publikoval(a): paulo, 8.1.2012
Přečteno (107x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Lugilla, Marci-Tami, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 00:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti