Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Polštářek snění

Polštářek snění

Božská Isis Básně » Smutné

Anotace: je mi smutynkově...

Usínám na hebkém polštáři snění,
však nikdo vedle mě...
není.

Smutýnková nálada mě ovládá,
tahle samota mě nějak...
dostává.

Na žlutém polštáři snění
usínám,
kde pak já tu svoji lásku
mám........?

Tolik mi chybí
pevné objetí
.-.-.-.-.-.-
dychtivé polibky
.-.-.-.-.-.-
něžné dotyky dlaních
Tvých,
zaleskla se
slzička
v očích mých.
Publikoval(a): Božská Isis, 8.1.2012
Přečteno (232x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., anděl z majáku, Charibeja, karel.sp

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 13:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti