Our Day Will Come
Our Day Will Come
Pár let měla už mě čekat zastávka.
Jediný co podávají mi je sic čírá voda..,ale..
Při závodu o život,
není po cestě čas než napít se a běžet ..
.. dál.
Pěsti zmáčkou kelímek,
v tu ráno se zbytek vylévá
... jak ve vyrvaném srdci,
když krev z něj tepe na silnici.
Mám rozum, tak nepřemýšlím.
Jen hledám na cestě klikatý odpočívadlo.
Žádný nevidím a natož cíl.
Na Jiřáku v kostele,
můj dolar měl ležet v posvěcený vodě.
Moje přání jediný.
Asi ho někdo ukrad,
...To byly moje sny...
Publikoval(a):
Jin&Jang, 8.1.2012