Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Myšlenky

Myšlenky

tleskot Básně » ?nezařazené?

Anotace: Bohatství a myšlenky

Jeden za druhým sluneční paprsky
zamženým oknem do pokoje vchází
jak zlaté struny mé loutny básnířky,
jen kousek radosti v nich možná schází...

Věším své myšlenky na zlaté řetízky,
přemýšlím co je a co není fér.
Jednou se promění ve zlaté penízky
až budu na pouti věčné jak Ahaswer

Zaplatit myšlenkou. Kdopak to dokáže?
Penízky ze zlata nejsou ty pravé!
Někdo má v hlavě jen bezcenné koláže
a místo myšlenek zlaťáky hrabe...
Publikoval(a): tleskot, 8.1.2012
Přečteno (88x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marci-Tami, rezina, Lugilla, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 18:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti