Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bolest

Bolest

M3rry Básně » Smutné

Anotace: bez komentáře

Jak někomu říct, že ho máš rád.
Rád trochu jinak.
Jako kdyby za tím slovem ještě něco bylo.
Něco víc…

Pohladí to, nebo slzy zastudí líc?
Na bolest mou tu nikdo není.
Trápení se v radost nepromění.
Nemohu Ti říct, to co bych chtěla.
Do něčeho padám opět znova…

Nesprávně se zamilovat, to bolí.
V srdci rány zůstanou a nic je nezahojí.
Mám v sobě tolik bolesti a nemám komu ji říct.
Mám v sobě tolik lásky a nemám komu ji dát.
Nemohu Ti říct, to co bych chtěla.
Dokážu hodně milovat, natož abych ublížila…
Publikoval(a): M3rry, 8.1.2012
Přečteno (321x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Lugilla

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 13:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti