Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pohleď mi do očí

Pohleď mi do očí

Pohleď mi do očí
a přiznej svůj chtíč
Nestyď se za touhu svou
neodejdu pryč

Budu naslouchat tvým příkazům
a očekávat nepoznané chvěním
Splním ti tajná přání tvá
v co budeš chtít se změním

Na chvilku budu děvkou tvou
nebo služkou submisivní
Jako domina bičík vezmu do ruky
a z lásky tě spráskám žíní

Pohleď mi do očí
a prozraď svá přání
čtu v nich lásku a něhu
už ke mě se sklání....
Publikoval(a): Maryje..., 7.1.2012
Přečteno (933x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: FallenAngel, Pawelin, karel.sp, Rendys1970, Marci-Tami, Jin&Jang, NikitaNikaT., Martin Havlíček, modrá

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 12:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti