Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Stesk 8

Stesk 8

M3rry Básně » Láska ... zklamání

Anotace: bude už poslední....

Na shledanou je plné naděje
nové setkání se zas usměje.
Kéž by, říkám si v duchu
někdy si připadám, jak v zemi duchů.


Píšeš, se mnou byla ta nejkrásnější léta
jsi pryč a nic nejde vrátit zpátky
nač strkat hlavu do oprátky.
Zbyl jen stesk a tahle věta.


Sedm roků, sedm stesků
osmý bude poslední?
Kdo ví, než znovu připomeneš se mi...


Znovu a znovu zasteskne se mi
chodím, bloudím, žiju dál na zemi.
Publikoval(a): M3rry, 7.1.2012
Přečteno (137x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Marci-Tami

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti