Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Až budu jednou tvojí ženou

Až budu jednou tvojí ženou

Sedmnáctka Básně » o Lásce

Anotace: O tom, jaké by to mohlo být

Až budu jednou tvojí ženou
budu ti každé ráno vařit čerstvou kávu
pak mi dáš pusu na rozloučenou
a za pár minut mi pošleš zprávu
"Lasko, miluju te"

Až budu jednou tvojí ženou
občas mi přineseš snídani do postele
rychle si zvyknu na tvoje jméno
jak vypadá za mým prostě skvěle
a jak se ke mně hodí

Až budu jednou tvojí ženou
budu vzpomínat při každém objetí
jak klečel jsi přede mnou na kolenou
a já se rozbrečela dojetím
a řekla "Ano"

Až budu jednou tvojí ženou
naše děti, po tobě modrooké
a po mně s kůži opálenou
budou úžasnější každým rokem
a každou minutou

Až budu jednou tvojí ženou
- věřím, že toho dne se dočkám
všechny své smutky schovám za ozvěnou
ale teď si pár let ještě počkám
než se ti v hlavě rozsvítí
Publikoval(a): Sedmnáctka, 7.1.2012
Přečteno (193x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Marci-Tami, Jin&Jang, Linzerka, Martin Havlíček, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 00:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti