Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jsi jako zralé víno

Jsi jako zralé víno

paulo Básně » o Lásce

Anotace: Láska v pozdním věku.

Dívám se dívám na tebe,
jsi krásná ženská…,
říkám si pro sebe.

Stojíš tu nahá, pěkně klenutá,
a já touhu v srdci mám,
jsi jako zralé víno, pozdní sběr,
to nejlepší, co znám.

Stojíš tu nahá, nádherná,
a ty to dobře víš,
jsi jako zralé víno,
naliji si tě plnou číš.

Jsi jako zralé víno,
to nejlepší, co znám,
až vztáhneš ke mně ruce,
rád tě ochutnám.
Publikoval(a): paulo, 7.1.2012
Přečteno (211x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GAIA77, Marci-Tami, NikitaNikaT., Kett

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 00:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti