Spavá
Spavá
Spinkej můj maličký,
něco se ti bude zdát,
spinkej můj maličký,
budu ti pohádku povídat.
Popluješ lehce na obláčku,
dotkneš se hvězd,
na noční obloze.
Prožiješ příběh,
v tom sladkém spánku,
tam někde vysoko nahoře.
Publikoval(a):
mys, 6.1.2012