Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

PROČ ??

PROČ ??

anettttt Básně » o Lásce

Anotace: proč ?? proč to udělal ?

proč si to udělal
proč chtěls výtězem být.
Jen si se usmíval,
a pak smě nechal jít...

Proč si to udělal?
ted slzy oči skalí,
ty jsi jim klidně lhal,
ony tě milovaly...

Proč ?
já chtěla tě mít ráda,
ty jsi mé srdce vzal,
pak ukázals mi záda...

Já jsem ti tolik věřila však nejsi takoví jak sen co jsem si vysnila...
BYL TO SEN BLÁHOVÍ..


Tys jinný než já ,
máš jinou povahu,
však skoumati jí dál již nemám odvahu



Ty víš :) ;(
Publikoval(a): anettttt, 6.1.2012
Přečteno (122x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Květka Š., SrdceNaDlani

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 00:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti