Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Motýlek

Motýlek

tleskot Básně » o Lásce

Anotace: Vyznání

Chtěl bych být jedním z motýlků
Obletět tvou hlavu za chvilku
a pak ti zlehka sednout na čelo
odehnat mě by se ti nechtělo
a já bych, jak to motýl dělá
slíbal nektar z tvého čela.

Pak ti slétl na víčka
chytila bys mně, maličká
a v dlani odnesla domů
s metráky lásky k tomu
Publikoval(a): tleskot, 6.1.2012
Přečteno (234x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Sandálek, NikitaNikaT., CULIKATÁ, Květka Š., GAIA77

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 00:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti