Ožralci
Ožralci
Anotace: ...věnováno člověku, který mi 10 let ničil život místo pomoci,lidé co mě znají-pochopí.......
Chlast a drogy,
co by děti zloby,
kráčejí světem,
ve své duši však-
jen s černým květem....
Líbají zemi ale zdola,
padají ke dnu,
ikdyž anděl občas zvolá:....
Vstávej!!!!
zvedni hnáty
ty zbabělče!!!!
uvař si čaj raděj
z vonné máty...
chlast i pivo teče,
život se jak slimák
vleče....
Aláska?????
Kdeže jí je konec?
S pláčem přijde na hrob,
zazní-li umrlcův zvonec.....
Závoj černý skrývá slzy,
tečou proudem...
věřila v zázrak,
že přijde brzy....
čekala lásku...
čekala anděla,
přišla jen rána,co v srdci
bolela...
Zvony zvoní,
vdova slzy roní
a chlast teče----
osudu však
ožralec neuteče!!!!!!
Publikoval(a):
anděl z majáku, 5.1.2012