Tequila
Tequila
Anotace: Skromné dílko od Kett a Marcone:-)) Dáte si?
Jsem hříšná touha,
co Tě láká,
pozveš mě večer
na panáka?
Třeba na deset,
a taky body shoot,
tvé tělo je too hot.
co piješ....Kett???:-)))))))))
Chceš mě svádět?
nemáš na to!
Dám si tequilu
..zlato..
Dvojitou,
nebo rovnou láhev tebou rozpitou,
V mé náruči,
žít sen tě naučím....
Máš kuráž,vážně jsi cool,
teď z mého těla slízni sůl.
Ukaž sílu co v Tobě je,
neodolám..tak to je!
Ve zdolávání
je odraz vzrušení.
Tequily zapotřebí není,
každé tebe milování,budiž jako první..
Vážně?...Zmlkni!!!
coolsender@Kett
Publikoval(a):
Marcone, 5.1.2012