Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chybíš mi....

Chybíš mi....

Mlčíš. Připoutals mě k sobě ......
a teď mlčíš.
A já se topím pod tíhou Tvé lhostejnosti.
Přiměl jsi mě snít..
a já Tě volám zpátky k sobě.... (tiše)
to abys nevěděl....
aby ses nepolekal.
Neboť toto je ta chvíle, kdy boj je prohrou.
Proto pláču, tiše,
abys netušil, že jsi v mém srdci... a čekám..

ne na to, až se vrátíš..
jen na to, až zmizí ta bolest...
Publikoval(a): Nelkii, 5.1.2012
Přečteno (404x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., CULIKATÁ, Jin&Jang, GAIA77, Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 23:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti