Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Teď nebo nikdy...

Teď nebo nikdy...

Kett Básně » o Lásce

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=rtOvBOTyX00

Teď sfoukni svíčku
z korálů barev

podej lžičku
přilož ke rtům


a hele...jak

chutná něha
s kapkou deště
mandlové srdce
co prošlo těsně

před náručí
plnou smíchu

nenech mě samotnou
v tom zvláštním tichu...
Publikoval(a): Kett, 5.1.2012
Přečteno (198x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., CULIKATÁ, Linzerka, rezina, GAIA77, jvacl, modrá, Kytka62

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 00:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti