Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jeden obyčejný den.

Jeden obyčejný den.

Marci-Tami Básně » o Životě

Anotace: Manželství je někdy pěkná dřina, ale život ve dvou je príma.

Únava mi padá na víčka,
neosedlám svého koníčka.
U sporáku budu rejdit,
smetákem po bytě šmejdit.

Večer je blíž a blíž,
mužíček prohledává spíž.
Čeká na mě, má už hlad,
s prázdným břichem nejde spát.

Po jídle se slastně culí,
k počítači už se valí.
Spokojen je s dnešním dnem,
v šachu bude vítězem.

Podle věku se to nezdá,
ale už je také děda.
Občas se to přihodí,
že přirovná se k dítěti.

Pokročilá je hodina,
muž se mi stulil do klína.
Něžně hladil moje tělo,
trochu sexu by to chtělo.

Jiskřičky mi v očích hrají,
jeho ruce tělo dobývají.
Neosedlám svého koníčka,
dnes osedlám si mužíčka.
Publikoval(a): Marci-Tami, 5.1.2012
Přečteno (152x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: dlouhejkour, CULIKATÁ, Pawelin, Jin&Jang, Psavec, GAIA77, modrá, Kytka62

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti