Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

O něčem jiném...

O něčem jiném...

tleskot Básně » o Lásce

Anotace: Vyznání

To nejsou hodiny, co tak hlasitě tiká
To při pohledu tvých modrých očí
Mi ze srdce do hrdla úsměv skočí
A rozum někam pryč z hlavy utíká

Zanechává v mysli myšlenek shon
Srdce mi na poplach buší jak zvon
To nejsou hodiny - nesměle se to říká
To někde uvnitř nás teď právě láska vzniká

Ústa jsou plna radostí
Však nevydají hlásku
Potkali jsme se - naštěstí
Hodiny měří čas,
srdce lásku.
Publikoval(a): tleskot, 5.1.2012
Přečteno (153x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Sandálek, NikitaNikaT., CULIKATÁ, GAIA77, Kytka62, Marci-Tami

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 00:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti