...
...
V hlavě mi zní One Step Too Far,
jak daleko to mám...
Mnoho dní tváří v tvář,
stále mě žehne tvoje zář..
Nina - bolí mě spát,
rána s výrazem hrůzy,kdy vím že už nezaspím.
Je to předem prohraný match.
...není zač!
Publikoval(a):
Jin&Jang, 5.1.2012