Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ve spánku ...

Ve spánku ...

Ve spánku jsem se probudil ...

Závan ženské vůně
Nadzvedl má víčka
Povískal mé tělo ...

A ty stojíš nade mnou
Jako modrý antracit
Jsou tvé krásné vlasy

Možná jsi beduínská princezna
V očích hvězdy zářící nad Saharou
Zahalená jen do své krásy

Šátek kolem boků ...

Už čekal jsem na Tebe
Přeze propast stovek roků

Až dotkneš se mě letmo
A pak na mne vložíš dlaně

Ve spánku jsem se probudil ...

Ty se ke mě skláníš
Cítím, že teď chceš mi dát
To, čemu když nespíme
Se možná ještě bráníš ...

Ze spánku jsem se probudil ...
Publikoval(a): dlouhejkour, 5.1.2012
Přečteno (246x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: René Vulkán, NikitaNikaT., CULIKATÁ, Martin Havlíček, modrá, Kytka62, Lugilla, Marci-Tami, Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 00:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti