Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Písmenka

Písmenka

Marcone Básně » Deprese

Anotace: rozpoložení

Rozcuchané vlásky
malachit v dlani svírám
dalekou sobě cestu chystám
a dopis,co v ruce mám
psaný samotářsky.

Je plný písmenek
kanoucích z očí
pro duši lék
co neléčí

jen bolí
jako láska
co zápolí
když ret
pod zuby praská

pero v prstech
mučivě zpívá
když radostně vrývá
myšlenku,smutek,vzdech.
Publikoval(a): Marcone, 4.1.2012
Přečteno (330x)
Tipy (26) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: IDK, Mirastus, Huhlinka, NikitaNikaT., CULIKATÁ, GAIA77, Lagedama, jvacl, Marci-Tami, Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 22:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti