Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Krása

Krása

Kofi 123 Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Pro všechny holky co si myslí že jsou nedoceněné.

Žádná hvězda ani anděl
na zem nespad,
ale ty musíš být přinejmenším
její obraz.

Jí aspoň upravit k mluvě líc,
ty nemusíš však dělat nic.
Můžeš být krásou hvězdy.
Můžeš být obrazem anděla.

To už je jedno,
stejně jsi dokonalost sama.
Publikoval(a): Kofi 123, 4.1.2012
Přečteno (497x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti