Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rozhodnutí

Rozhodnutí

Psavec Básně » o Životě

Anotace: Je třeba se rozhodnout.

Rozhodla se statná kráva,
pro bujného býčka.
Její starý, žádná sláva,
mladší víc ji hýčká.

Rozhodla se jedna paní,
pro mladého chlapce.
Její manžel nemá zdání,
jak je ji teď sladce.

Rozhodl se starý známý,
pro mladičkou ženu.
Její souhlas skrývá plány,
jen ona zná cenu.

Rozhodla se naše vláda,
zřídit pro lid nebe.
Snaha ale rychle padá,
zas jen národ jebe.
Publikoval(a): Psavec, 4.1.2012
Přečteno (142x)
Tipy (17) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., CULIKATÁ, Marci-Tami, dlouhejkour, Květka Š., Martin Havlíček, rezina, Kett, modrá, Tanzania

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 13:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti