Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Město se probouzí...

Město se probouzí...

tleskot Básně » ?nezařazené?

Anotace: O ničem a o všem

Město se probouzí.
Noční autobusy rolují do remíz
popelářský vůz zastavuje ráno po sté
a v parku se v hromadách z krabic, papírů a hadrů
odmítají do civilizace vrátit bezdomovci
starší pán na chodníku se shýbá pro peníz
a počet z hospod vypuštěných jedinců roste
obchodnice s láskou zavírají krám
zaštěká pes, havran přidá krá
měsíc je dávno schovaný, i on se stydí
že člověk si nevšímá lidí
a město dál předstírá, že se probouzí...
Publikoval(a): tleskot, 4.1.2012
Přečteno (83x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 23:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti