Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Od zdi ke zdi ...

Od zdi ke zdi ...

dlouhejkour Básně » o Životě

Anotace: ... jen pro toho, kdo ví ...

OD ZDI KE ZDI

Od zdi ke zdi lítáš
Možná ani netušíš
Ve zmatku vzpomínek a přání
Zmítáš se celá rozechvělá

Vedle propadliště dějin
Mých i tvých
Jak život někdy teče mezi prsty
Když se vrásky objeví

Jak hluboko se do nich noříš
Chceš a nechceš vidět, přitom víš

Co když nestihneme, co jsme tady chtěli ...

I když zabiju tě ...

Stejně mi neulevíš ...

/ ?????????? /
Publikoval(a): dlouhejkour, 4.1.2012
Přečteno (103x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, NikitaNikaT., Božská Isis, Martin Havlíček, jvacl, E.T.Jane

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 13:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti