Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Naděje

Naděje

Božská Isis Básně » o Životě

Anotace: otvírám ti svoji náruč...

Věřit v Boha lásko
nestačí...
to je jako stát před domem
na pavlači.

První krok poznání...
musíš udělat ty sám,
já Tě vytesaného ve svém srdíčku
mám.
Podám Ti svoji berličku...
otevřu dvířka
nachviličku.


Věřit v Boha lásko
nestačí...
ale trpělivost srdce Tvého
k tomu postačí.
Kruček po kručku...
dojdeš ke svému čistému
potučku.
Jediným lokem...
vyčistíš svoji dušičku.
Nenávist,neláska a zlost...
ztratí nad Tebou moc.


DUVĚŘUJ PROUDU ŽIVOTA SVÉHO
vždyt v Tobě je...
kus
života mého.
Publikoval(a): Božská Isis, 3.1.2012
Přečteno (176x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: karel.sp, NikitaNikaT., Martin Havlíček, anděl z majáku, rezina, Pawelin

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 13:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti