Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

BROUK

BROUK

BROUK?

Na co myslíš, lásko
Když jsi se mnou
A přece jinde jsi

Na co myslíš, lásko
Když mne držíš za ruku
A přitom nedržíš

Na co myslíš, lásko
Když mi hledíš do očí
A přeci nehledíš

Na co myslíš, lásko
Když mne líbáš
A přitom své rty tak chladné máš ...

Čekáš na někoho jiného?

Věřím, že nečekáš ...

Že jenom zrovna
Divnýho brouka v hlavě máš ...
Publikoval(a): dlouhejkour, 3.1.2012
Přečteno (197x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, rezina, modrá, NikitaNikaT., GAIA77, Pawelin, Kett, střelkyně1

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 00:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti