Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Prokletí

Prokletí

SrdceNaDlani Básně » o Životě

Anotace: Pro osobu mě blízkou - I beznaděj se může proměnit v naději a smysluplnost... jen není lehké tu zlou dobu přečkat... ale jsem důkazem,že je to reálné :-)

Máš srdce zakleté
uprostřed bludiště
kdy přijde
ten co se nesplete
a najde tvé ohniště...
dřív než zhasne plamen
co nehřeje už ani
srdce mění se ti v kámen
ať rozbuší se v něčí dlani.

Láska je tou silou
co maže staré rány
ale když krev proudí
rozříznutou žilou
a slétají se vrány...
to už není cesty zpět
tak nebuď obětí
hledej se mnou protijed
a zlom své prokletí.
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 3.1.2012
Přečteno (158x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ružka, Daark1, Kett, Martin Havlíček, rezina, Raven-san, CULIKATÁ, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 13:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti