Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Na svatýho Dendy
budou dávat panny..
..na odiv svou lásku.
Ptáci poplavou pod Orlickou přehradou.
Mračna tekouce řekami,
ledem Slunce zatmnění..
...tvého srdce.
Roky nezmnění tisíciletí,
...čekat se nevyplatí.
4.1.2012 0:36 | Jin&Jang