Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Čti

Čti

Kett Básně » o Lásce

Anotace: ...

Slovům z něhy
Ti píšu snář
vše podle abecedy
ať mé touhy znáš

Až ránem probudíš
čas Tvého spánku
přečti si prosím
hned první stránku

Jak barvím svůj smích
do tónu bílé perly
jak mé tělo obepínají
krajkově svůdné lemy

Jak dýchám ozvěnu
náhlého vzrušení
jak se dotýkám
chvilkového zatmění


čti...jaké jsem znamení....
Publikoval(a): Kett, 3.1.2012
Přečteno (235x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, jvacl, rezina, Božská Isis, Linzerka, střelkyně1, FallenAngel, Pawelin, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 00:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti