Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Úsměv pro tebe

Úsměv pro tebe

Posílám úsměv i když
pod víčkem slza se skrývá
není tam sama , jako já....

Drží vodopád slz, které
před tebou schovává
není tak silná ,jak se zdá

Neposloucháš ,nevnímáš
cizí bolest necítíš
ale patří to k lásce - víš

Promiň mi
mé hloupé volání o pomoc
ale jinak to neumím

Stydím se za slabost
A tobě rozumím
Protože vím . . .
Publikoval(a): Maryje..., 3.1.2012
Přečteno (468x)
Tipy (18) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Robin Marnoli, Psavec, Božská Isis, CULIKATÁ, FallenAngel, Sekvalekva, karel.sp, Pawelin, Jin&Jang, Martin Havlíček
ikonkaKomentáře (10)
ikonkaDoporučit  (1x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 12:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti