Srab
Srab
myslím,že život
není tak důležitý
jako sama podstata
komu je vhod
rukou mytí
když to smysl postrádá
a zády se točíš
už ani nebrečíš
jen plkáš
že smůlu máš
prásknutí dveřmi
nepomůže ti.
věř mi.
načichl jsem smrtí.
Publikoval(a):
Marcone, 3.1.2012