Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jsem jako

Jsem jako

wsapajk Básně » o Lásce

Anotace: jsem jako...

Jsem jako studna vyprahlá
ty přicházíš, jsi laň žíznivá
chceš opět ze mě pít,
ale já už ti nemůžu dát víc.

Jako zpěvák bez hlasu,
který čeká na potlesk
v kolenech poklesnu
a dál cítím pouze stesk

Jsem jako motýl bez křídel,
chci vzlétnout výš a výš!
Však drží mě ta zemská tíž
Ale ty si křídla měl
a tak náhle uletěl

Jako oheň, který teplo nevydává
dávno už v něm nic nepraská
a ty si byl žhář i hasič zároveň,
oheň zapálil a vzápětí zničil jej

Jsem jako zvon bez srdce,
který už nikdy bít nebude
A ty ten sprostý lupič,
který zaslouží jen lynč

Jako dítě bez matky,
které po pohlazení touží,
tak já se cítím bez lásky
a srdce mé se žalem souží

Jsem jako kůň zkrocený
a ty jsi můj pokořitel
navždy mnou milovaný,
Ale také nepřítel

Jako květina bez vůně
Dál nejsem vhodná pro tebe
Ano, tělo mé ostatním dávám
Ale duši stále jen u tebe mám
Publikoval(a): wsapajk, 2.1.2012
Přečteno (213x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: FallenAngel, NikitaNikaT., Jin&Jang, CULIKATÁ

Spodek

Stránka generována 23.9.2024 00:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti