Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

pro nejmilejší bytůstku

pro nejmilejší bytůstku

anděl z majáku Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: pro paní"srdíčkovou"....

Milá je a
krásná také
obzvláště,
když srká sakéééé...

Je to anděl
v lidském těle,vždy když vejde,
věřte tiše,
avšak kráčí směle...

Srdíčko zaplesá,
dušička zajásá,
vítám ji, jak ozvěnu od lesa,
vítám ji
tu vzácnou vílu,
s dušímocnou
s vizí velkých cílů....

Anděle s sebou vodí
denně
v žilách radost, láska proudí
zasévá jí jako sémě...
ať nepřijde nazmar ani semínko!!!!
vždyť Božský je to dar,
jak růžovolícé miminko,
bez falše, bez zloby,
já děkuji Bohu,
že byť se závanem chudoby
tuto vílu andělskou
denně vídat mohu!!!!!!
Publikoval(a): anděl z majáku, 2.1.2012
Přečteno (655x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: dlouhejkour, Božská Isis, Martin Havlíček, NikitaNikaT., Pawelin, CULIKATÁ

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 08:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti