Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V pramenech doteků

V pramenech doteků

xoxoxo Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: YYY—YYY—YYY—YYY—

http://www.youtube.com/watch?v=ZLHuFq-g2NQ&feature=related


YYY—

Jak hříšná těla..

drahocenné brože

výkřik noci

v zajetí lože

cože?

ach Bože!

..ještě tiché stoupání

v pramenech doteků

pod víčka horkost

to peří andělů



zimní noc..

Tvé tělo mě zahřívá

pád do květů půlnoci

břehy co šeptají..miluji

vyšeptaná slůvka

do kůže sametu

Pro Athény

svítí z mramoru sloup

..zas nechal si mě, můj pane

láskou oslepnout



Den jížní Akropolis

do Tvého klína

horký přístav..

nech mě z tebe číst

Já seveřanka s černými vlasy

okouzlená vůní Aldiany

čaruji..

Buď má loď co ve mě kotví

vem si safíry z mých očí



den a noc ve mě se půlí..

mám chuť po agáve

pár neřestných dávek

jako dárek..

zaoblím ostré hrany

můj cit není hraný

Pluj svou drsnou dlaní

hebkou úžinou mezi ňadry

pro tebe dnes mám své dary



hodina zamilovaných..

svádí do naha

jak blesk z moře

je to umírání

a znovuzrození

je to rozpínání

hvězdného nebe

Chráním prchavé vůně

ve schránce jménem srdce

YYY—
Publikoval(a): xoxoxo, 2.1.2012
Přečteno (1040x)
Tipy (21) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: saskatuna, Linzerka, střelkyně1, NikitaNikaT., E.T.Jane, Květka Š., jvacl, modrá, Lugilla, Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti