Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Šálek kávy

Šálek kávy

Marek Chlubna Básně » ?nezařazené?

Anotace: Trochu jsem přemýšlel...

Nevím, čím to je,
kafe z půl litru pomalu mizí.
Kofein vyráží do boje
a tento smysl života mi dávno nepřipadá ryzí.

Nevím, čím to je,
sedím tu sám a sám.
Ženy odhazují závoje,
tuto část už dobře znám.

Nevím, čím to je,
ani co tím zamýšlím.
Mír a láska, bohužel svět neobklopuje,
možná jen moc přemýšlím.
Publikoval(a): Marek Chlubna, 2.1.2012
Přečteno (214x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., CULIKATÁ, rezina, Kett

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 13:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti