Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jiná?!

Jiná?!

Vážně, říkám vážně!
Diví, všichni se diví.
Já ne, normálka.
Nikdo si nevšiml.
Jiní jsou jiní.
Já ne, normálka.
Ano, či ne?!
Co si myslím?
Nevím, nevím.
Jiní ano.
Já ne, normálka.
Co byste čekali?!
Nic, já nic.
Ostatní jsou jiní.
Já ne, normálka.
Jiná já?
Jiní oni?
Kdo ví?
Já ne, normálka.
Publikoval(a): blešák, 2.1.2012
Přečteno (120x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Pawelin

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 17:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti