Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Myšlenky

Myšlenky

Pomerančová kůra
zasahuje spektrum poznání
v holubičí šedi
probodené srdce vyzvání...

Choutky šílenců;
kocovina z morálky
sbírá střípky agónie
v prstenci tvořivé zahálky...

Unavená z tisíců slov;
která znamenají jen prach -
v tisících nečtených knih
dřímá papírový vrah...

Obarvená inkoustem
svírá prsty a dlaň pravice
kat jednou zásluhy ti sečte
v obrysech lidství a tradice...
Publikoval(a): Lugilla, 2.1.2012
Přečteno (195x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Aniel, střelkyně1, Pawelin, NikitaNikaT., jvacl, Květka Š., CULIKATÁ, rezina, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 13:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti