Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Kamarádi

**Kamarádi

Květka Š. Básně » o Přátelství

Anotace: ..kdopak asi potěší tě,kdo ti podá tlapku..

~~~~~~~~~~~~
Kdopak asi potěší tě
a kdo tlapku podá?
Malé štěně nebo kotě
každý lásku hledá.
I když štěně rozkouše ti
třeba tvoji papuči,
podrbej ho za ušima
na štěně se nekřičí.

Kotě zase „uklidilo“
s kapesníčky šuplíček
vůbec mi to nevadilo,
kotě,to je mazlíček.
Potom spolu vysypaly
můj košíček s pletením,
co s klubíčky udělaly?
To raději nepovím.

Žalovat se přece nemá
to se vážně nedělá,
po úklidu jsem je oba
i na bříšku hladila.
*~~~~~~~*
Vždyť to jsou mí kamarádi
a máme se rádi…
*~~~~~~~~~~~~~~~*
Publikoval(a): Květka Š., 2.1.2012
Přečteno (2815x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, nikoolkaaa, Linzerka, NikitaNikaT., CULIKATÁ, xoxoxo, rezina, Kett

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti