Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

anděl

anděl

ostuda lidstva Básně » ?nezařazené?

Anotace: absolutní pravdy

den ode dne sou to větši s*ačky
dřív mi pro radost stačily umělý hračky
tedkon vidím na životě už jenom háčky

ted ten hnus všude kolem je moc
budu to z toho mít psychickou nemoc
proto mám noc za den a den za noc

Z lidi je mi často strašně na blití
uvažuju že vykonám hromadná zabití
proto sem se možná dal na pití

Lidskýho plebsu neskutečná debilita
nekonečný čekání na godota
ikdyž je tlačící vlastní bota

společnost je jenom organizovanná hloupost
a přitom zcela nekontrolovatelná blbost
a toho už já mám právě dost

mám v sobě anděla absolutní pravdy
podobní můžou často za masový vraždy
tohleto si pamatuj než ti změním život navždy
Publikoval(a): ostuda lidstva, 1.1.2012
Přečteno (92x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Raven-san

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 19:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti