opočlověk
opočlověk
z opice jsi vzešel
a rád se vracíš
alkohol je kacíř
játra na pranýř
a kořeny.
Maluji barvami
přenádernými
kostel s hostiemi
svatebními
jenže opice
je jen chlast
nový rok,
emoce,
co duši maj mást.
tak happy new Eve ...
Pseudoalkoholism
Publikoval(a):
Marcone, 1.1.2012