V dešti
V dešti
V dešti stojí dva,
jsou celí zmrzlí a zmáčení,
ale jim to nevadí.
Hřeje je láska,
tak křehká a vratká,
hřeje je láska tak něžná a sladká.
Nechce se jim domů,
tisknou se k sobě,
prožívají šťěstí v té
dnešní uspěchané době.
A přestože stále prší,
touha je silná,
milování v dešti,
stále trvá a trvá.
Publikoval(a):
mys, 1.1.2012