Nebe
Nebe
Oblázky trávy plujicí nad hladinou.
Oaza nekonečna a sny co nejsou pouhou vidinou.
Bolest, utrpení, nic z toho už není.
Jen mír a věčné snění.
To místo není z pohádky.
Tam půjdem, až nasadí nám oprátky.
Ať už nemoc, stáří nebo nehoda.
Tam půjdem a budeme děkovat za Boha.
Publikoval(a):
blešák, 31.12.2011