Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Silvestrovská

Silvestrovská

Psavec Básně » Svátky (vánoční, novorční, velikonoční)

Anotace: Veselého Silvestra a pohodový rok 2012.

Silvestr se pošklebuje,
zas nás lahví provokuje.
Chce si připít na zdraví,
jak se v básních vypráví.

Proto milí literáti,
neračte se jemu smáti.
Důvod k tomu nemáme,
Nový rok teď vítáme.

Nápadů ať více máme,
jenom radost rozdáváme.
Láskou, něhou, radostí,
ať nás vždycky pohostí.
Publikoval(a): Psavec, 31.12.2011
Přečteno (848x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: E.T.Jane, bobi bobie, Božská Isis, CULIKATÁ, rezina, Kytka62

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti