Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
I Tobě mnoho úsplěchů v novém roce, hlavně zdraví, které ničím nenahradíme, také lásku, s ní život je lepší, štěstí, které na cestě životem pomáhá a samozřejmě budiž aj penízky, přestože za ně všecko nekoupím, holt je doba, kdy jsou potřeba a že je ztratíme? To jde velice snadno, blbé je, když půjčíme a naletíme...
3.1.2012 17:08 | NikitaNikaT.