Souboj o vládu.
Souboj o vládu.
Anotace: Kdopak žezlo převezme........?
Zima pomalu a nesměle
sněhem halí krajinu.
Však podzim žezla drží se
nechce předat vládu.
Rád schovává se v mlhovině,
používá z deště plášť.
Nevadí mu sychravina,
neslyší dětí pláč.
Počasí jak na houpačce,
tak přestaňte se prát.
Nastal čas zimních radovánek,
nechte děti ve sněhu si hrát.
Dopřejte přírodě bílou peřinu
a trochu toho spánku.
Pár měsíců oddechu,
by na jaře mohla vstát.
Publikoval(a):
Marci-Tami, 30.12.2011